miercuri, 20 aprilie 2011

Portocale invelite

Ingrediente:

  • 3 portocale

  • 3 linguri zahar

  • 2 linguri rom

  • 2 lingurite scortisoara

  • ulei de palmier pentru prajit


Pentru aluat:

  • 4 linguri cu faina

  • 2-3 linguri zahar

  • 1 ou

  • 1 ceasca cu lapte

  • 1 pliculet zahar vanilat

  • 1 praf de sare


Preparare:Curate si taie portocalele rondele.Lasa-le pe un platou (cu zahar, rom si scortisoara pe deasupra) timp de o jumatate de ora.Prepara aluatul amestecand toate ingredientele (ca la clatite, dar sa iasa un pic mai gros).Pune uleiul la incins, apoi tavaleste feliile de portocala prin aluat.Prajeste-le in baie de ulei cat sa se aureasca.Serveste cu dulceata de afine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu