marți, 19 aprilie 2011

Aperitiv cu pui

Ingrediente:

  • 1 pui mare

  • 4 felii franzela inmuiata in lapte

  • 5 oua

  • 300 g ciuperci

  • 100 g unt

  • 3 cepe

  • 200 ml vin

  • verdeata

  • sare

  • piper

  • 100 ml ulei


Preparare:Puiul curatat si spalat, il tai longitudinal pe spate cu un cutit si ii iei pielea cat mai intreaga.Scoti carnea de pe oase si o treci prin masina impreuna cu ceapa si franzela inmuiata si o amesteci cu ciupercile calite cu unt, ouale si  verdeata tocata, sarea si piperul.Cu aceasta compozitie umpli pielea de pui, o cosi si asezi drobul intr-o tava unsa cu ulei.Adaugi 1 cescuta de apa si vinul.Dai la cuptor si lasi pana se rumeneste pielea in care ai pus umplutura.Din cand in cand, stropesti drobul cu sosul din tava.Poti prepara drobul si fara ciuperci.Cand il pui pe platou, poti aranja alaturi de drobul de pui, cateva rosii, ceapa verde si salata verde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu