duminică, 17 aprilie 2011

Bors din carne de porc

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc cu os

  • 200 g orez

  • 1-2 cepe

  • 2 linguri faina

  • un varf cutit de boia de ardei

  • bors dupa gust

  • 100 ml smantana

  • 1 ou

  • patrunjel verde


Preparare: Tai carnea in bucati potrivite, o speli si o pui la fiert in apa rece impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul (ales si spalat).Separat, faci un rantas in care adaugi boiaua de ardei.Stingi cu zeama de carne, amesteci sa nu faca cocoloase, torni rantasul in supa si mai lasi sa dea cateva clocote.Adaugi bors dupa gust.Amesteci smantana cu oul si dregi ciorba.Servesti ciorba fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu