miercuri, 20 aprilie 2011

Carnaciori cu smantana

Ingrediente:

  • 400 g carnati afumati

  • 2 cepe

  • 2 linguri ulei

  • 4 catei de usturoi

  • 400 ml lapte sau smantana

  • 1 lingura faina

  • 1 foaie de dafin

  • sare

  • piper


Preparare:Curatati ceapa si usturoiul.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati usturoiul si faina si rumeniti-o foarte putin, apoi turnati peste ea 1 cana lapte rece, treptat, amestecand mereu pentru a nu se forma cocoloase.Adaugati apoi restul de lapte, carnatii taiati in feliute, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.Lasati papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecati din cand in cand pentru a nu se prinde de vas.Cand s-a ingrosat suficient, opriti focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu