duminică, 17 aprilie 2011

Ciorba de porc a la Grecque

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc

  • 3 morcovi

  • 50 g patrunjel ( radacina )

  • 1 telina

  • 2 cepe

  • 50 ml ulei

  • 50 g orez

  • 2 oua

  • 4 lamai

  • 250 ml smantana

  • 1 legatura leustean

  • sare

  • piper


Preparare:Puneti carnea, taiata potrivit, la fiert in apa cu sare.Eliminati spuma.Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei.Dupa ce zarzavatul a fiert o jumatate de ora, adaugati orezul fiert separat.Amestecati galbenusurile si smantana, adaugati putina si puneti amestecul t reptat in ciorba luata de pe foc, amestecand mereu.Adaugati zeama de lamaie, condimente, dupa gust, si leusteanul tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu