- 4 cartofi
- 1 ou
- 4 linguri faina
- 10 felii subtiri de bacon
- 1 lingurita cu unt
- sare
- piper
- nucsoara
Pentru umplutura:
- 2 carnati cabanos
- 100 g cascaval
- patrunjel verde tocat
Preparare:Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare.Dupa ce au fiert, lasa-i sa se raceasca, decojeste-i si zdrobeste-i cu furculita.Presara un praf de sare, piper si nucsoara si amesteca usor cu oul si faina pana se omogenizeaza.Unge o folie cu unt si asaza feliile de bacon.Intinde deasupra compozitia de cartofi.Pune deasupra rondele de carnati, cascaval ras si patrunjel tocat fin.Ruleaza usor cu ajutorul foliei si asaza rulada intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste baconul.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu