marți, 19 aprilie 2011

Rulada de cartofi si bacon

Ingrediente:

  • 4 cartofi

  • 1 ou

  • 4 linguri faina

  • 10 felii subtiri de bacon

  • 1 lingurita cu unt

  • sare

  • piper

  • nucsoara


Pentru umplutura:

  • 2 carnati cabanos

  • 100 g cascaval

  • patrunjel verde tocat


Preparare:Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare.Dupa ce au fiert, lasa-i sa se raceasca, decojeste-i si zdrobeste-i cu furculita.Presara un praf de sare, piper si nucsoara si amesteca usor cu oul si faina pana se omogenizeaza.Unge o folie cu unt si asaza feliile de bacon.Intinde deasupra compozitia de cartofi.Pune deasupra rondele de carnati, cascaval ras si patrunjel tocat fin.Ruleaza usor cu ajutorul foliei si asaza rulada intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste baconul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu