- 4 oua
- 2 rosii
- 1 salata verde
- 2 cepe rosii
- 100 g masline negre sI verzi
- 100 g salam
- 50 g sunca
- 4 linguri otet de mere cu miere
- 6 linguri ulei (preferabil de masline)
- zahar, sare si piper dupa gust
- 1/2 legatura busuioc
Preparare:Fierbi ouale tari, apoi le lasi sa se raceasca, le decojesti si le tai in sferturi, in timp ce fierb ouale, speli salata frunza cu frunza si, dupa ce s-a scurs, o tai fasii.Cureti ceapa si o tai inele. Speli rosiile si le indepartezi cotoarele. Tai rosiile in rondele, iar sunca si salamul cubulete.Intr-un castron, amesteci legumele cu ouale si mezelurile.Asezonezi salata cu un dressing preparat din otet, ulei, zahar si condimente dupa gust.O servesti presarata cu frunze de busuioc proaspat, spalat in prealabil.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu