miercuri, 20 aprilie 2011

Sandvisuri cu sunca si cascaval

Ingrediente:

  • 6 felii de paine toast

  • 6 felii de sunca

  • 6 felii de cascaval feliat

  • 6 oua de prepelita

  • 2 rosii

  • 1 ceapa rosie

  • 100 g unt


Preparare: Ungi feliile de paine cu unt, apoi pui cate o felie de sunca si cate o felie de cascaval.Tai rosiile felii si pui cate o felie de rosie si un inel de ceapa (tai ceapa mai gros, ca inelele sa fie mai inalte, pentru ca in ele o sa pui oul de prepelita), in fiecare inel de ceapa pui cate un ou crud de prepelita.Pui cele 6 sandvisuri la cuptor intr-o tava unsa cu putin unt si dai la cuptor pana se coaguleaza ouale de prepelita.Servesti sandvisurile imediat, cat sunt calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu