- 6 cartofi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 200 g bacon
- patrunjel
- 1/2 lingurita chimen
- 350 g smantana
- 1 lingura concentrat de legume
- sare
- 2-3 linguri ulei
Preparare: Tai cuburi baconul si il pui in oala la calit.Adaugi ceapa tocata si morcovul taiat rondele sau cuburi.Completezi cu 2 litri de apa, , un praf de sare, adaugi cartofii si lasi totul sa fiarba.Cand cartofii s-au fiert, adaugi chimenul, verdeata si 1 lingura de concentrat de legume.Mai tii pe foc circa 5 minute.Stingi focul si il lasi sa se racoreasca timp de 20 de minute, intr-un castron, amesteci usor smantana cu zeama de la ciorba racorita inainte.Torni amestecul in oala si servesti ciorba fierbinte.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu