duminică, 17 aprilie 2011

Ciorba cu galuste

Ingrediente:

  • 4 morcovi

  • 1 ceapa

  • 1 radacina de patrunjel

  • 1/2 telina

  • 2 gogosari

  • 2 rosii

  • 2 pulpe de pui

  • 2 oua

  • 8 linguri de gris

  • patrunjel


Preparare:Cureti ceapa si o tai marunt, apoi o pui la calit in putin ulei.Cureti 2 morcovi si ii dai pe razatoarea mica, dupa care ii adaugi peste ceapa.Adaugi apa, cureti pulpele, le speli si le adaugi in ciorba.Cand da in clocot, iei spuma si adaugi legumele taiate cuburi mici.Cand sunt fierte pulpele, le scoti si tai carnea.La sfarsit, bati 2 oua intregi, la care adaugi 8 linguri de gris.Amesteci si iei cu 1 lingurita mica din compozitie si pui in ciorba, iar cand sunt fierte, adaugi verdeata taiata marunt.Se poate servi cu smantana.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu