- 400 g branza feta
- 200 g masline
- 250 g naut fiert din conserva
- 200 g rosii
- 1 lingurita busuioc uscat maruntit
- 1 salata verde
- piper
- sare
- 2-3 linguri ulei extravirgin de masline
- 1 lamaie
- cateva fire de marar sau de busuioc verde
Preparare:Speli salata si rosiile, desfaci salata, tai branza cubulete si rosiile felii.Rupi frunzele de salata in bucati.Dupa ce scurgi nautul din conserva cu ajutorul strecuratoarei, il treci printr-un jet de apa rece.Din uleiul de masline si zeama de lamaie, prepari un sos, condimentat cu sare si cu piper, dupa preferinte.Intr-un bol, pui salata, rosiile, branza, nautul si maslinele, le acoperi si le amesteci bine, prin rasturnare.Presari peste acestea sosul din uleiul de masline si zeama de lamaie, presarand apoi busuiocul si mararul.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu