- 250 g cas sau telemea de vaca mai nesarata
- 1 lingura seminte de susan
- 3 linguri ulei de masline
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 1 varf de cutit piper negru macinat
- 1 castravete lung
- 15 masline negre fara samburi
- cateva frunze proaspete de menta
- 1 lingurita frunze de menta uscate
Preparare:Speli telemeaua, o lasi putin sa se scurga si o tai cubulete cu latura de aproximativ 2-3 cm.Prajesti semintele de susan intr-o tigaie, pana devin aurii.Le amesteci cu coaja de lamaie si piperul.Treci cubuletele de branza prin acest amestec, le pui intr-o cutie, le acoperi cu un capac si le pastrezi in frigider pana a doua zi.Tai castravetele cat mai estetic, in rondele.Presari bucatile de branza cu menta uscata maruntita.Intr-o scobitoare infingi un cub de branza, o maslina si o rondela de castravete.Asezi aperitivul pe un platou si il decorezi cu frunze de menta.Il servesti rece.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu