- 400 g ficat de porc
- 60 g smantana
- 35 g ceapa
- 1 ou
- 60 g unt
- 35 g untura
- piper
- boia de ardei
- sare
Preparare:Cureti ficatul, il speli, il tai in bucati potrivite si il fierbi impreuna cu ceapa.Il lasi apoi sa se raceasca, dupa care il treci prin masina de tocat cu sita deasa.Amesteci ficatul uniform cu unt, smantana, untura, boia, sare si piper.Tii pasta la rece.Decorezi pasta de ficat cu felii de ou rascopt.

- Cureti ficatul, il speli, il tai in bucati potrivite si il fierbi impreuna cu ceapa.
- Il lasi apoi sa se raceasca, dupa care il treci prin masina de tocat cu sita deasa.
- Amesteci ficatul uniform cu unt, smantana, untura, boia, sare si piper.
- Tii pasta la rece.
- Decorezi pasta de ficat cu felii de ou rascopt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu