- 10 ciuperci cu palarie mare
- 150 g orez
- 3 oua
- 1 ceapa
- 100 g unt sau margarina
- marar
- sare
- piper
Preparare: Speli bine ciupercile si desparti palariile de codite.Intr-un vas, pui putin unt, calesti ceapa taiata marunt, adaugi coditele taiate cubulete mici si, la urma, orezul spalat si uscat cu un servet (pui servetul pe el si tamponezi, sa iei din apa).Calesti impreuna 2-3 minute, adaugi apoi apa, atat cat sa acopere orezul si fierbi acoperit la foc mic.Cand a scazut apa iar orezul s-a fiert, fara a se sfarama insa, adaugi sare si piper si dai deoparte.Din 2 oua faci o omleta si apoi o sfaramitezi in bucati mai mici.Cand totul s-a racit, amesteci omleta cu pilaful, adaugi mararul spalat si tocat marunt si, la urma, oul crud dupa ce a fost batut bine.Cu aceasta compozitie, umpli ciupercile si le pui intr-o forma unsa cu unt.Dai ciupercile la cuptor pentru 15 - 20 de minute, la foc mediu.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu