duminică, 17 aprilie 2011

Bors cu zeama de varza

Ingrediente:

  • 1/2 kg costita de porc si carne macra

  • 2 radacini de patrunjel

  • 2 morcovi

  • 1 ceapa mare

  • 1 ardei gras

  • 1 varza dulce

  • 2 rosii

  • zeama de varza murata

  • patrunjel verde

  • marar verde sau leustean

  • sare

  • piper


Preparare: Speli carnea si costitele, le portionezi si le pui la fiert in apa rece.Cand incepe sa fiarba, iei spuma formata, adaugi sare si lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.Adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate marunt.Lasi sa fiarba totul pana cand carnea si zarzavaturile sunt bine patrunse.Adaugi rosiile curatate de coaja si de seminte, taiate cubulete sau felii subtiri, verdeata tocata fin si zeama de varza care a fost fiarta separat si spumuita.Lasi sa mai fiarba inca 5 minute si apoi servesti borsul fierbinte cu ardei iute.Zeama de varza poate fi inlocuita si cu bors de casa si ciorba poate fi dreasa cu smantana.Speli carnea si costitele, le portionezi si le pui la fiert in apa rece.Cand incepe sa fiarba, iei spuma formata, adaugi sare si lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.Adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate marunt.Lasi sa fiarba totul pana cand carnea si zarzavaturile sunt bine patrunse.Adaugi rosiile curatate de coaja si de seminte, taiate cubulete sau felii subtiri, verdeata tocata fin si zeama de varza care a fost fiarta separat si spumuita.Lasi sa mai fiarba inca 5 minute si apoi servesti borsul fierbinte cu ardei iute.Zeama de varza poate fi inlocuita si cu bors de casa si ciorba poate fi dreasa cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu