miercuri, 20 aprilie 2011

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

  • 3-4 morcovi

  • 1 telina

  • 1 radacina patrunjel

  • 3 ardei rosii

  • 3 cartofi

  • 2 linguri ulei

  • 200 g iaurt degresat

  • 1 ardei rosu pentru decor

  • sare

  • piper

  • busuioc uscat si verde


Preparare:Speli si tai marunt legumele.Le pui la fiert intr-o oala mai mare cu apa, sare si ulei, pana se sfarama.Cand toate legumele sunt fierte, le scoti si le muti intr-un castron (exceptand ceapa, care se arunca), unde le pasezi pana obtii o crema.Adaugi din zeama care a ramas, pana obtii o crema.Daca ramane prea consistenta, mai poti adauga apa.La sfarsit, condimentezi cu sare, busuioc uscat si piper, dupa gust.O servesti cu iaurt, felii de ardei si piper negru maruntit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu