- 500 g pulpa de vita
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 100 g telina
- 2 cepe
- 100 g mazare
- 200 ml pulpa de rosii
- 1 lingurita leustean
- zeama de la o lamaie
- sare
- piper.
Preparare: Portionezi carnea, o acoperi cu apa rece, adaugi putina sare si o lasi sa fiarba, indepartand cu grija spuma formata.Cand carnea este aproape fiarta,adaugi zarzavaturile curatate si taiate cubulete (fara mazare).Morcovul il poti taia bastonase.Lasi sa fiarba 15-20 de minute, dupa care adaugi pulpa de rosii, mazarea, potrivesti gustul de sare, piper si lasi sa mai fiarba 15 minute.Acresti ciorba cu zeama de lamaie, dupa preferinta, iei oala deoparte de pe foc, adaugi leusteanul si lasi ciorba 5 minute acoperita ca sa se aromatizeze, apoi o servesti.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu