- 1 kg carne ( cate 250 g carne de curcan, vita, miel si porc )
- 2 cesti de orez
- 3 oua
- 3 lamai
- sare
- piper.
Preparare: Speli carnea si o tai in cuburi mari.Intr-o oala cu 3 litri de apa, fierbi timp de 1 ora carnea de miel si vita, indepartand spuma care se formeaza, apoi adaugi carnea de porc si pe cea de pui, care fierb mai repede si continui fierberea la foc mic, pentru cel putin 1 ora.Strecori supa de carne si pui din nou vasul pe foc.Adaugi sare dupa gust si orezul pe care, l-ai spalat in mai multe ape.Bati ouale impreuna cu zeama de lamaie.Torni treptat un polonic de supa si bati in continuare.Cand orezul a fiert, iei vasul de pe foc si torni in fir subtire amestecul cu oua, amestecand continuu.Crema se serveste cu piper proaspat macinat.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu