- 1 pahar de vin alb
- 1 lingura de unt
- 1 lingura de zahar
- 200 g faina
- 4 oua
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- zahar vanilat.
Preparare:Pui la fiert vinul cu untul.Cand clocoteste, tragi vasul pe marginea aragazului si, totodata, adaugi faina bine cernuta, amestecand mereu pana se racoreste aluatul.Adaugi, pe rand, galbenusurile si zaharul.La urma, adaugi si albusurile si sarea, batute spuma.Infierbinti bine uleiul intr-o tigaie si pui in el cate 1 lingurita din compozitie.Rumenesti gogosile, le scoti din tigaie cu o spumiera si, cand sunt toate gogosile gata, le presari cu zahar vanilat.

[...] cârnați, șuncă, crenvuști, pastramă, salam, etc. Mai mult poti vedea in acest post: http://retete.lavedere.com/?p=340 Tags: alimente nocive, uleiuri hidrogenate, zaharul [...]
RăspundețiȘtergere