- 400 g piept de pui
- 200 g varza dulce alba sau rosie
- 1 grepfruit rosu
- 50 g seminte de dovleac decojite
- 50 g seminte de floarea soarelui decojite
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte de susan
- 1 morcov
- 1/4 lingurita nucsoara
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 2 linguri maioneza
- sare
- piper
Preparare:Speli pieptul de pui si il pui la fiert, in apa usor sarata.Cureti legumele si grepfruitul.Tai varza fideluta si o freci cu putina sare.Dai morcovul pe razatoarea mare si il stropesti cu zeama de lamaie.Dupa ce pieptul de pui a fiert, il tai in cubulete.Desfaci grepfruitul in felii pe care le cureti de pielita si le tai in patru bucati.Pui intr-un bol carnea, legumele si fructul.Presari susan, sare, piper si nucsoara dupa gust, adaugi maioneza si amesteci usor.Deasupra presari cele trei feluri de seminte.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu