miercuri, 20 aprilie 2011

Salata de piept de pui si grapefruit

Ingrediente:

  • 400 g piept de pui

  • 200 g varza dulce alba sau rosie

  • 1 grepfruit rosu

  • 50 g seminte de dovleac decojite

  • 50 g seminte de floarea  soarelui decojite

  • 1 lingurita seminte de in

  • 1 lingurita seminte de susan

  • 1 morcov

  • 1/4 lingurita nucsoara

  • 1 lingurita zeama de lamaie

  • 2 linguri maioneza

  • sare

  • piper


Preparare:Speli pieptul de pui si il pui la fiert, in apa usor sarata.Cureti legumele si grepfruitul.Tai varza fideluta si o freci cu putina sare.Dai morcovul pe razatoarea mare si il stropesti cu zeama de lamaie.Dupa ce pieptul de pui a fiert, il tai in cubulete.Desfaci grepfruitul in felii pe care le cureti de pielita si le tai in patru bucati.Pui intr-un bol carnea, legumele si fructul.Presari susan, sare, piper si nucsoara dupa gust, adaugi maioneza si amesteci usor.Deasupra presari cele trei feluri de seminte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu