- 500 g aluat foietaj
- 500 g ciuperci
- 500 g amestec de carne tocata
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 oua
- 1 lingurita pesmet
- condimente ( oregano, busuioc, condimente pentru carne )
- 1 lingura cu unt
- ulei
Preparare:Curata ciupercile si caleste-le in unt topit.Separat, taie ceapa, morcovul si ardeiul marunt si inabusa-le in ulei.Pune carnea tocata si o cescuta cu apa.Lasa pe foc pana scade apa si carnea este bine facuta.Dupa ce s-a racit compozitia, adauga ouale batute, pesmetul si condimentele.Cu acest amestec, umple o jumatate din palariile de ciuperci si asaza deasupra restul de palarii.Inveleste-le in fasii de aluat late de 1 cm.Unge-le cu putin ou, asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu