- 2 cepe
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- 1 ardei gras
- 4 cartofi
- 200 ml pulpa de rosii
- 2 linguri ulei
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- frunze de marar
- 1 lamaie
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
Preparare: Cureti si speli legumele, le tai dupa preferinta, apoi le calesti impreuna cu cele doua linguri de ulei si doua linguri de apa, pana se inmoaie.Acoperi cu 2-3 litri de apa calda, adaugi si frunzele de verdeata prinse in buchet cu un fir de ata, pentru a fi scoase mai usor la sfarsit, si lasi sa fiarba 20 de minute, la foc mic.Adaugi pulpa de rosii, potrivesti gustul de sare si piper si, dupa ce fierbe 10 minute, scoti deoparte buchetelul de verdeata si dregi ciorba cu smantana batuta cu zeama de lamaie stoarsa.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu