miercuri, 20 aprilie 2011

Pasta de branza si susan

Ingrediente:

  • 250 g branza dulce proaspata

  • 100 g unt

  • 1 ceapa

  • 1 morcov

  • 1 legatura marar

  • 1 lingurita chimen

  • 100 g seminte de susan

  • 1/2 2 lingurita boia de ardei dulce

  • sare

  • 1 lingura ulei de masline


Preparare:Prajesti  putin semintele de susan intr-o tigaie fara ulei.Macini fin 1/2 din semintele de chimen.Cureti si speli morcovul si ceapa.Dai morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o toci fin.Tai marunt mararul, in prealabil spalat si scurs.Amesteci branza dulce cu untul moale, la temperatura camerei, morcovul ras, ceapa si mararul.Sarezi pasta dupa gust si o condimentezi cu boia si chimen.Omogenizezi pasta, iar cu mainile unse cu ulei formezi bile pe care le treci prin susan.Le servesti dupa ce le-ai tinut la frigider 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu