- 250 g branza dulce proaspata
- 100 g unt
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 legatura marar
- 1 lingurita chimen
- 100 g seminte de susan
- 1/2 2 lingurita boia de ardei dulce
- sare
- 1 lingura ulei de masline
Preparare:Prajesti putin semintele de susan intr-o tigaie fara ulei.Macini fin 1/2 din semintele de chimen.Cureti si speli morcovul si ceapa.Dai morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o toci fin.Tai marunt mararul, in prealabil spalat si scurs.Amesteci branza dulce cu untul moale, la temperatura camerei, morcovul ras, ceapa si mararul.Sarezi pasta dupa gust si o condimentezi cu boia si chimen.Omogenizezi pasta, iar cu mainile unse cu ulei formezi bile pe care le treci prin susan.Le servesti dupa ce le-ai tinut la frigider 30 de minute.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu