- 500 g piept de pui
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 2 cartofi
- 2 cepe
- 3 galbenusuri
- 400 g smantana
- 1 capatana de usturoi
- 1 lamaie
- patrunjel
- sare
- piper
Preparare: Spala bine pieptul de pui si pune-l la fiert in apa cu un praf de sare.Aduna spuma ori de cate ori este nevoie.Cand sunt fierte, strecoara supa si indeparteaza osul.Paseaza legumele si adauga-le in supa strecurata, impreuna cu carnea taiata cubulete sau fasii.Lasa sa dea in cateva clocote si potriveste gustul de sare si piper.Pune galbenusurile batute cu smantana si subtiaza treptat cu supa.Toarna apoi in oala si condimenteaza ciorba cu mujdei.Acreste cu zeama de lamaie sau otet, dupa gust, si parfumeaza cu patrunjel tocat.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu