duminică, 17 aprilie 2011

Bors de fasole

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe pestrita

  • 1 cana cu naut

  • 1 fir de praz

  • 2 morcovi

  • 1 telina

  • 3 catei cu usturoi

  • 2 foi de dafin

  • 50 g pasta de tomate

  • tarhon in otet

  • ulei

  • sare


Preparare: Pune boabele de fasole si naut la inmuiat in apa de seara pana dimineata.Fierbele in apa cu sare.Taie prazul rondele si caleste-l in ulei.Adauga usturoiul, morcovii si telina taiata in cubulete.Dupa ce s-au inabusit legumele, pune boabele de fasole si naut scurse si foile de dafin.Acopera totul cu zeama in care au fiert boabele, lasa sa dea in cateva clocote, apoi pune pasta de tomate.La final, adauga dupa gust tarhon tocat.Acreste ciorba cu putin otet si serveste cu painica neagra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu