- 1 varza murata
- 4 cepe medii
- 2 morcovi
- 1 cana pasat
- 1/2 cana orez
- 200 g stafide
- 1 ardei rosu
- sare
- piper
- boia
- vegeta
Preparare:Tii varza 2 ore la desarat in apa rece.Tai ceapa si morcovii marunt, le calesti putin in ulei, iei tigaia de pe foc si presari putina boia.Speli bine pasatul in apa rece si il adaugi peste ceapa.Pui si orezul, speli stafidele si le pui peste compozitie.La sfarsit, condimentezi cu sare, piper si condiment vegetal.Impachetezi sarmalutele si le aranjezi in straturi in oala, apoi asezi printre ele bucatele de ardei.Daca iti place, poti pune ardeiul si in compozitie, taiat marunt.Adaugi apa peste sarmale si le pui la foc mic circa 2 ore.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu