- 500 g surimi congelat
- 1 cutie porumb
- 5 oua
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 ceapa rosie
- 300 ml iaurt de bivolita
- 250 ml maioneza
- 1 ardei iute
- sare
- piper
Preparare:Lasi surimi la decongelat, ii scoti din plasticul in care sunt ambalati, ii clatesti in putina apa rece si ii usuci cu un prosop.Ii toci rondele si ii pui intr-un castron.Fierbi ouale in apa cu sare.Le lasi sa se raceasca, le cureti de coaja, le tai cubulete si le pui peste surimi.Porumbul il scurgi bine de zeama si-l rastorni in castron.Adaugi ceapa rosie taiata julien, ceapa verde, ardeiul iute si patrunjelul tocate marunt.Pui iaurtul si maioneza, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si amesteci bine.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu