- 500 g piept de pui
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 telina
- 2 linguri ulei
- 2 ardei grasi
- 3 cartofi potriviti
- 2 cepe
- sare
- 175 g rosii in bulion
- bors dupa gust
Preparare: Speli pieptul de pui, il tai bucati si il pui la fiert in 2-3 litri de apa cu putina sare.Aduni spuma formata si lasi sa fiarba circa 20 de minute, la foc mic.Cureti zarzavaturile si le tai cubulete.Le calesti in ulei cateva minute impreuna cu ceapa tocata marunt si le adaugi in supa de carne.Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, adaugi rosiile in bulion.Daca sunt intregi, le toci marunt.Fierbi circa 10 minute, adaugi bors dupa gust si mai pui sare, daca mai trebuie.Lasi sa dea in cateva clocote.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu