- 12 felii de bacon
- 6 bucati potrivite de branza de capra (sau rondele)
- 4-5 catei de usturoi
- cateva frunze de salata verde
- 100 g de cascaval
- 1/2 de ceapa rosie
- 50 g de capere
- 1/2 de ardei rosu
- 1/2 de ardei verde
- 3 fire ceapa verde
- sare
- piper
Pentru dressing:
- ulei de masline si otet balsamic.
Preparare:Asezi baconul in forma de cruce, pui bucata de branza in mijloc si tai usturoiul fasii.Adaugi si ardeiul rosu, taiat in 2 bastonase, infasori branza in bacon si o dai la cuptor, pana baconul prinde culoare si este crocant.Separat, faci o salata formata din salata verde, ceapa rosie taiata julien si ardeiul verde taiat bastonase.Adaugi si caperele.Faci dressing-ul (sosul) din ulei de masline si otet balsamic, bati bine cu telul, sarezi si piperezi si pui peste salata.Deasupra salatei, asezi pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate in prealabil cu 1/2 de fir de ceapa verde.Mai razi si cateva fasii de parmezan deasupra si poti servi.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu