- 500 g carne de manzat
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina
- 4 cartofi
- 1 dovlecel
- 1 cana cu suc de rosii
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de leustean
- bors
- sare
Preparare: Fierbe in trei litri de apa cu sare si 2 linguri otet carnea de manzat taiata cubulete.In timpul fierberii, ai grija sa iei spuma ori de cate ori este nevoie.Daca vrei sa scapi de aceasta grija, lasa sa dea in 1-2 clocote, apoi schimba apa.Adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel si ceapa taiate in bucati mai marii.Cand carnea este pe jumatate fiarta, pune cartofii taiati cubulete.Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga dovlecelul si toarna sucul de rosii.Lasa pe foc pana cand se fierb zarzavatul si carnea, apoi acreste ciorba cu borsul fiert separat.La final, presara deasupra verdeata tocata fin si serveste cu ardei iute.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu