- 2 linguri de unt
- 4 morcovi
- 1 gulie
- 1 telina mica
- 5 catei de usturoi
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 kg de ciuperci
- 500 g smantana
- 5 galbenusuri
- sare
- piper
- putin marar si patrunjel tocat.
Preparare:Intr-o cratita pui la fiert ciupercile curatate si spalate pentru 15 minute, in alta cratita pui legumele curatate, spalate si date prin razatoare ca la ciorba de burta.Dupa ce au fiert ciupercile le strecori si le lasi sa se racoreasca putin, apoi le tai fideluta si intr-o tigaie pui la calit untul, ciupercile cu usturoiul si mararul si patrunjelul, sare, piper.Apoi le adaugi in supa cu legume, le mai dregi de sare, piper, iar la sfarsit amesteci bine smantana cu galbenusurile si pui amestecul in cratita la fiert inca 5 minute.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu