- 2 1/2 cani faina
- 2 cani apa
- 1/2 cana ulei
- 1 cana nuca maruntita
- 2 linguri cacao
- 12 linguri zahar
- 2 linguri gem de prune
Pentru glazura:
- 1/2 pachet margarina
- 1 cana apa calda
- 1 esenta de rom
- 8 linguri zahar cu vanilie
Pentru decor:
- nuca de cocos
Preparare:Intr-un vas adanc, amesteci apa cu uleiul si cu zaharul, pana se topeste.Adaugi nuca maruntita, cerni faina si o adaugi putin cate putin, amestecand sa nu se formeze cocoloase.Adaugi si cacaua, apoi adaugi gemul de prune.Obtii o compozitie vartoasa, pe care o torni in tava tapetata cu hartie de copt, lasand-o la cuptor cam 25-30 de minute.Cuptorul trebuie programat la 180 de grade.Verifici daca s-a copt cu o scobitoare: daca iese curata, inseamna ca s-a copt.
Glazura:In apa calda, topesti margarina si zaharul, adaugand esenta de rom.Torni glazura cat timp negresa e calda, taiata in patrate.Pentru decor, presari nuca de cocos.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu