duminică, 17 aprilie 2011

Supa aita cu bulion

Ingrediente:

  • 1 tavita de gaturi de pui

  • 1 telina mica

  • 3 morcovi potriviti

  • 6 catei de usturoi

  • 100 ml bulion

  • ulei

  • 1/2 cana orez

  • 2 oua

  • 1 lingurita concentrat de legume

  • sare

  • patrunjel.


Preparare: Speli gaturile de pui si le pui la fiert. Intre timp, tai cubulete telina si morcovii, apoi calesti legumele in ulei timp de 3 minute. Adaugi legumele calite peste gaturile, de pui din oala si lasi sa fiarba totul. Cand sunt aproape fierte, adaugi orezul, concentratul de legume si sarea. La final, adaugi usturoiul zdrobit, bulionul si patrunjelul. Lasi sa dea amestecul de 3 ori in clocot. Iei oala de pe foc si adaugi cele 2 oua, batute, in oala. Ai grija sa dai drumul oualor incet, putin cate putin si, cu ajutorul furculitei, formezi fasii cand acestea ating apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu