- 12 cartofi potriviti
- conserva mica de fasole verde
- 150 g spanac
- 2 linguri ulei de masline
- o ceapa mare, tocata fin
- 1-2 ardei iuti sau 1-2 linguri boia iute
- o lingura concentrat supa de legume
- 4 rosii
- 2 linguri otet
- 1/2 legatura mara
- 1/2 legatura patrunjel
- 4-5 fire busuioc proaspat
Preparare: Intr-o oala se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa, se caleste, apoi se adauga ardeii iuti sau boiaua si concentratul de supa, diluat in 500 ml apa. Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb separat. Dupa ce au fiert, se adauga in supa, impreuna cu rosiile taiate cubulete si fasolea verde. Se lasa sa fiarba la foc mic, cam 15 minute. Se adauga spanacul si otetul. Inainte de a servi supa, se paseaza totul, pana se obtine o crema omogena, se amesteca cu verdeata tocata si poate fi servita.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu